Tjenester

Asbestsanering

Vi håndterer alle typer oppdrag for å fjerne asbest på en sikker og effektiv måte.
Siden alle som som utfører asbestsanering også er faglærte tømrere, har de god kjennskap til bygningers oppbygging / konstruksjon.

 

Hos oss er alle som jobber med asbest-utdannet og sertifisert i henhold til regelverket.

Stillasløsninger

Vi leverer stillasløsninger  med vårt eget tak over tak. Har du et ønske om å bygge om takkonstruksjonen eller sette en etasje til på huset? Vi hjelper deg med dette! Se bilder i vårt galleri av tidligere prosjekter.

 

Sammen finner vi en kostnadseffektiv løsning for ditt prosjekt og dine behov.

Tømrertjenester

Vi utfører en rekke tjenester innen tømrerfaget, og kan for eksempel nevne nybygg, garasjer, rehabilitering, etterisolering og takarbeid.

 

Drømmer du om et nytt hus, vi hjelper deg, fra råtomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset ditt til avtalt pris. Du får et års befaring og har 5 års reklamasjonsrett. Ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst av vedlikehold i den nærmeste tiden, og kan bruke tiden din på det som betyr mest.

Rehabilitering

Rehabilitering innebærer gjerne skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning, eller oppussing og fornying. Til de større forandringene som nytt kjøkken, bad eller gjøre endringer i bærekonstruksjoner eller lignende.

 

Ved å foreta en befaring, kan vi hjelpe deg å kartlegge hvilke deler som eventuelt bør skiftes ut fra et energisparingsperspektiv eller gjøre hjemmet deres så funksjonelt så mulig i den fasen dere er i nå og fremtiden.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle