Jobbe hos oss?

Kunne du tenke deg å jobbe hos oss?

Da vi dannet Vest Byggteknikk slo vi oss sammen fordi vi er overbevist om at vi sammen står sterkere, for å kunne levere et godt produkt og resultat til kundene våre.

Med over 40 års erfaring til sammen i tømreryrket, har vi god oversikt og kunnskap om hva vi driver med.

Fra vårt tilholdssted i Øygarden Kommune på Sotra, tar vi på oss oppdrag i hele Bergen og omegn. Det blir stadig mer å gjøre, og det merker vi godt.

Det er allerede en god gjeng som jobber her hos oss, men da vi er i konstant utvikling hele tiden, er det alltid interessant med nye skarpe hoder, med gode evner og erfaringer. Vi ser på det som viktig å videreføre kunnskapen og tradisjonene vi sitter inne med til nye generasjoner håndverkere. Derfor er vi stolte av å være en lærlingbedrift, som tar inn to lærlinger hvert år. Lærlingene er framtiden i bransjen vår, og de som skal føre arven videre.

Vår bedrift er i kontinuerlig vekst, og vi ser alltid etter kunnskap vi trenger og som utvikler oss ytterligere som bedrift og mennesker. Kanskje det er nettopp deg vi ser etter!

Har du god kunnskap, erfaring eller utdanning innen yrker og tjenesteområder som for eksempel

  • Tømrer
  • Snekker
  • Stillas
  • Asbestsanering
  • Taktekking

Må du gjerne høre fra deg. Fortell oss hva du kan bidra med!

Høres dette ut som noe for deg? Kontakt oss på telefonnummeret eller e-postadressen under.

Mail oss

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle