Takarbeid

Takarbeid

Taket ditt står ute i vær og vind hele året, og det er ikke til å unngå at det av og til trenger noe ekstra tilsyn.

La oss hjelpe deg med taket på huset! Lekker det fra taket, er taksteinene sprukket, eller hvordan står det egentlig til med undertaket? Trenger taket ditt rehabilitering, eller har du utfordringer med taket, og trenger reparasjoner? Trenger du nytt tak? Ta kontakt med oss så kommer vi og titter på problemet.

Det er også viktig å utføre en taksjekk med jevne mellomrom. Hvor lenge siden er det du fikk sjekket at alt står bra til med taket ditt? Vi utfører gjerne en taksjekk for deg. Da kommer vi og kontrollerer alle gjennmføringer, sjekker vindskier og ser om de har utviklet råte, ser om takrennene dine er i orden og ikke inneholder masse stein og andre masser. Vi går rett og slett over taket ditt og ser om det har behov for vedlikehold.

Sammen finner vi en kostnadseffektiv løsning for ditt prosjekt og dine behov. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og et godt tilbud!

Vi legger solcelletakstein for deg!

Går du med planer om å legge solcellepaneler på taket? Vi har kunnskapen og erfaringen du trenger, og sørger i samarbeid med Elektro Team Bergen for et flott resultat for ditt tak, som leverer akkurat den mengden strøm solcelleanlegget lover.

Alle våre installatører og tømrere er kurset av Ovati, når det kommer til installasjon av solceller, og både Vest Byggteknikk og Elektro Team Bergen er sertifiserte Skarpnes Ovati Takpartnere.

Sjekk gjerne ut vår nettside solcellestein.no, for mer informasjon om solcellepaneler og solcelletakstein.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle