Asbestsanering

Asbestsanering

Vest Byggteknikk er spesialister på både innvendig og utvendig asbestsanering. Vi kan hjelpe både private og næringsdrivende med fjerning av asbest i hele Bergensregionen.

Det er lovpålagt, og ekstremt viktig at at fjerning og håndtering av asbest blir gjort forskriftsmessig. Materialet må fjernes og oppbevares på en korrekt måte. Det å arbeide, fjerne og sanere asbest må gjøres av firmaer som har både kunnskap og som er spesialiserte på dette området. Vi har sentral godkjenning innenfor området riving og miljøsanering, og er godkjent av arbeidstilsynet for asbestsanering, så du kan være trygg i våre hender.

Vi håndterer alle typer oppdrag for å fjerne asbest på en sikker og effektiv måte. Siden alle som som utfører asbestsanering også er faglærte tømrere, har de god kjennskap til bygningers oppbygging/konstruksjon. Noe du som kunde dra god nytte av. Vi har en bred utstyrspark som er dimensjonert for alle type oppdrag og kompleksitet.

Vi samarbeider dessuten tett med Eriksen HMS consulting, som har ledende kompetanse innenfor dette fagfeltet. De tilbyr blant annet kartlegging av behov og tredjepartkontroll. Dette gir både oss og våre kunder stor trygghet, da de vil være en økonomisk uavhengig aktør som er inne og vurderer jobben som planlegges utført, selve utførelsen og kvalitetssikrer det endelige resultatet med luftprøver.

Ta kontakt for vurdering av ditt prosjekt!

shutterstock_1369866023

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle