Systemhus

Vi er forhandler av Systemhus

Vest Byggteknikk er stolte av å være forhandler av Systemhus. Systemhus er blant landets eldste ferdighusprodusenter, og har lange og rike tradisjoner. Katalogen er stor og omfattende, inneholdende de fleste hustyper. Noe for enhver smak.

 

Om du er ute etter et hus av høy kvalitet er Systemhus veien å gå for deg. Katalogen inneholder 45 ferdighus, og du kan se alle modellene du kan velge mellom her.

 

Fra funkishus til herskapelige villaer og tomannsboliger

I katalogen finner du alt fra funksjonelle hustyper med åpen planløsning og rette linjer, til herskapelige hus med imponerende fasader. Nært sagt alle løsninger er presentert i katalogen.

 

Vi i Vest Byggteknikk hjelper deg så klart til å velge den riktige hustypen for deg, om du ikke allerede har bestemt deg på forhånd. Kontakt oss i dag når du skal bygge drømmeboligen, så fikser vi resten for deg sammen med Systemhus!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle