Tjenester

Vest Byggteknikk er hovedsakelig en tømrerbedrift, som utfører alt innen tømrerfaget.

Vi utfører en rekke tjenester innen tømrerfaget, og kan for eksempel nevne nybygg, garasjer, rehabilitering, etterisolering og takarbeid.

Drømmer du om et nytt hus, vi hjelper deg, fra råtomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset ditt til avtalt pris. Du får et års befaring og har 5 års reklamasjonsrett. Ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst av vedlikehold i den nærmeste tiden, og kan bruke tiden din på det som betyr mest.


Rehabilitering innebærer gjerne skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning, eller oppussing og fornying. Til de større forandringene som nytt kjøkken, bad eller gjøre endringer i bærekonstruksjoner eller lignende. Ved å foreta en befaring, kan vi hjelpe deg å kartlegge hvilke deler som eventuelt bør skiftes ut fra et energisparingsperspektiv eller gjøre hjemmet deres så funksjonelt så mulig i den fasen dere er i nå og fremtiden.

Vi leverer stillasløsninger, med vårt eget tak over tak, har du et ønske om å bygge om takkonstruksjonen eller sette en etasje til på huset? Se bilder i prosjektgalleri,  vi har løsningene for deg.


Sammen finner vi en kostnadseffektiv løsning for ditt prosjekt.Vest Byggteknikk AS
Teknikk  (gresk,  techne , håndverk, dyktighet, kunst) er en måte å gjennomføre en oppgave på som i utgangspunktet ikke er åpenbar eller enkel.
Post
Ring